Geachte klanten,

Het is alweer ruim 16 jaar geleden dat Boekhandel en Antiquariaat De Roo voor het eerst haar deuren opende aan de Van Meelstraat in Zwijndrecht. We zijn dankbaar voor het door u in ons gestelde vertrouwen. Mede daardoor is het bedrijf gegroeid tot waar het nu staat. De afgelopen jaren hebben wij (online) een enorme groei doorgemaakt met als resultaat dat wij op dit moment zo’n 100.000 unieke producten kunnen aanbieden aan onze klanten.

Bedrijfsovername
Per 1 juli 2020 komt er een grote verandering waarover wij u graag via deze weg willen informeren. Het managementteam van Boekhandel en Antiquariaat De Roo heeft besloten om de boekhandel te verkopen aan Mevrouw Nancy Schot. Dit betekent dat zowel de voorraad nieuwe boeken in de winkel, als de 100.000 unieke producten die wij online aanbieden worden overgenomen. De koper start ‘Boekhandel Schot in de Roos’ en zal zich vestigen in het winkelpand aan de Van Meelstraat 10 in Zwijndrecht. Daarnaast zullen de online producten op een nader te bepalen website worden aangeboden.

Bart de Roo zal zich verder gaan specialiseren in antieke boeken en globes als Antiquariaat de Roo. Dit bedrijf blijft bereikbaar op de huidige locatie: Van Meelstraat 12 en 14 te Zwijndrecht.

Vragen
Voor vragen kunt u contact opnemen door middel van een e-mail naar info@derooboeken.nl t.a.v. de afdeling communicatie.

Met vriendelijke groeten,

Bart de Roo en Nancy Schot